![]() |
| · Ayu's Official Site · Ayu's twitter · Ayu's YouTube · masa's translations · Misa-chan's translations · |
|
||||||
| Notices |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Naturally - I am...
Naturally "astraly Mix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 Naturally "dolly remix" - Free & Easy CDS Naturally "Human Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Naturally "Wippenberg club mix instrumental" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg ext. remix reissue 2004" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg extended vocal mix" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg radio edit" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg remix reissue 2004 edit" - Naturally CDS (de) Naturally "Wippenberg remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Naturally ("DJ TOMO'S SPATIA MIX" + "Skipraiders Extended Mix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Naturally (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" NEVER EVER - I am... NEVER EVER - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 NEVER EVER "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu NEVER EVER "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version NEVER EVER "Decoy & DJ Bonka remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 NEVER EVER "Dub's Uncategorized Mix 001" - Endless sorrow CDS NEVER EVER "Empty Pot Shuttlecock wood" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 NEVER EVER "Jonathan Peters Radio Mix" - Dearest CDS NEVER EVER "Laugh and Peace MIX" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "nicely nice hot stab remix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Original Mix -Instrumental-" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Original Mix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "PROJECT O.T MIX" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "tears of aquarius mix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER "Yuta's prayer mix" - NEVER EVER CDS NEVER EVER ("Dub's Uncategorized Mix 001" + "Jonathan Peters Remix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 neverending dream - RAINBOW NEXT LEVEL - NEXT LEVEL NO HABLARE MAS [no more words] (Charm cover - Spanish) - En lo profundo del bosque [disc 1] no more words - I am... no more words "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version no more words "BRENT MINI'S ROTARY MIX" - Daybreak CDS no more words "Laugh & Peace Mix" - Daybreak CDS no more words "nicely nice remix" - Daybreak CDS no more words "turn up the break mix" - Daybreak CDS NO MORE WORDS (Charm cover - Japanese) - En lo profundo del bosque [disc 2] No way to say - Memorial address No way to say - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 No way to say "Acoustic Version" - No way to say CDS No way to say "Original Mix" - No way to say CDS No way to say "Original Mix" -Instrumental- - No way to say CDS No way to say "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra No way to say "Vandalize/Realize Mix" - No way to say CDS No way to say (HIGH CONTRAST Dub Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 No way to say (HIGH CONTRAST Instrumental Mix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 No way to say (HIGH CONTRAST Main Mix) - ayu-mi-x 6 -SILVER- Not yet - Secret NOTHING FROM NOTHING - NOTHING FROM NOTHING CDS NOTHING FROM NOTHING (Album Version) - NOTHING FROM NOTHING CDA NOTHING FROM NOTHING (ORIGINAL KARAOKE) - NOTHING FROM NOTHING CDS NOTHING FROM NOTHING (single version) - NOTHING FROM NOTHING CDA opening Run - I am... opening Run "JK's extended mix" - Daybreak CDS ourselves - & CDS ourselves - Memorial address ourselves - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 ourselves "Kentaro Takizawa Mix" - forgiveness CDS ourselves "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra ourselves (COLDCUT Club Mix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- ourselves (COLDCUT Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 ourselves (COLDCUT Inst) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 ourselves -Instrumental- - & CDS Over - RAINBOW Over "Dub's Overload Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Over (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" P.S II - LOVEppears Disc1 P.S II "Dub's Kingship Remix" - ayu-mi-x II JPN version P.S II "Dub's Kingship Remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 PAPER DOLL - NOTHING FROM NOTHING CDA PAPER DOLL - NOTHING FROM NOTHING CDS part of Me - A BEST 2 -BLACK- part of Me (CARL CRAIG Remix - Dub Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 part of Me (CARL CRAIG Remix - Inst Mix) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 part of Me (CARL CRAIG Remix - Main Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 part of Me (CARL CRAIG Remix - Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- Pieces of SEVEN - NEXT LEVEL poker face - A Song for XX poker face - poker face CDS poker face - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 poker face "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side poker face "D-Z Spiral Delusion Mix" - poker face CDS (reissue) poker face "Eurosenti Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix poker face "Instrumental" - poker face CDS poker face "KM MARBLE LIFE REMIXM" - poker face CDS (reissue) poker face "NAO'S ATTITUDE MIX" - poker face CDS (reissue) poker face "ORIENTA-RHYTHM CLUB MIX" - poker face CDS (reissue) poker face "Original Mix -Instrumental-" - poker face CDS (reissue) poker face "Original Mix" - poker face CDS (reissue) poker face "Spiritual Guidance Mix" - ayu-mi-x Remix Club Side poker face (EXTENDED POWER MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX POWDER SNOW - A Song for XX POWDER SNOW "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side POWDER SNOW "Acoustic Orchestra Version" - LOVEppears Disc2 POWDER SNOW "DEE MIX" - Trust CDS (reissue) POWDER SNOW "dub's sentimental remix" - ayu-mi-x Remix Club Side POWDER SNOW (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" Present - A Song for XX Pride - (miss)understood Pride "Original Mix -Instrumental-" - Bold & Delicious / Pride CDS Pride "Original Mix" - Bold & Delicious / Pride CDS Prologue - A Song for XX Prologue "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Prologue "Hybrid Remix" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 RAINBOW - A BALLADS rainy day - (miss)understood Real me - RAINBOW Real me "A Eurobeat Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Real me "Megara vs DJ Lee remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Real me "RAM RIDER REMIX" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix reBiRTH - GUILTY RED LINE ~for TA~ (Original mix -Instrumental-) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] RED LINE ~for TA~ (Original mix -Instrumental-) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] RED LINE ~for TA~ (Original mix) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] RED LINE ~for TA~ (Original mix) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] Replace - MY STORY rollin' - NEXT LEVEL Rule - NEXT LEVEL Rule (80kidz's "No More Rule" mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (80kidz's "No More Rule" mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (80kidz's "No More Rule" mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Rule (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Rule (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Rule (Remo-con "tech dance" remix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Rule (Remo-con "tech dance" remix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Rule (Remo-con "tech dance" remix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] SCAR - Duty SCAR "Don't Cry Mix" - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version DISC 2 SCAR "Don't Cry Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SCAR (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" SEASONS - A BEST SEASONS - Duty SEASONS - DRAMATIC SEASONS - TRUE LOVE ~SPRING MEMORIAL SONGS~ SEASONS - LOVE STORIES I - Disc II SEASONS - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 SEASONS "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu SEASONS "2003 ReBirth Mix" - A BALLADS SEASONS "A Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 SEASONS "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version SEASONS "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version SEASONS "Acoustic Orchestra Version" - SEASONS CDS SEASONS "Acoustic Version" - No way to say CDS SEASONS "BUMP & FLEX RADIO EDIT" - SURREAL CDS SEASONS "BUMP AND FLEX REMIX" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SEASONS "Chamber Orchestra Version" - HARMONY ~ J-POP MEETS CLASSICS ~ SEASONS "Dub's Rain of duv Remix" - SEASONS CDS SEASONS "D-Z BLUE SUNBEAM MIX" - SEASONS CDS SEASONS "Hex Hector DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Hex Hector MAIN VOX" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Hex Hector RADIO" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "H-H remix" - NEVER EVER CDS SEASONS "Inst Melo Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version SEASONS "Jonathan Peters Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SEASONS "Jonathan Peters' Radio Mix" - SEASONS CDS SEASONS "Jonathan Peters' Trance Dub" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Jonathan Peters' Trance Main" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "Jonathan Peters' Trance Radio" - excerpts from ayu-mi-x III CD006 SEASONS "MAIN MIX" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SEASONS "Neutralize : Final Attack Mix" - SEASONS CDS SEASONS "Original Mix -Instrumental-" - SEASONS CDS SEASONS "Original Mix" - SEASONS CDS SEASONS "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra SEASONS "Rays of Light mix" - SEASONS CDS SEASONS "so happy so sad mix" - SEASONS CDS SEASONS "Vocal Track" - AUDIENCE CDS SEASONS "Yuta's weather report mix" - M CDS SEASONS (AYUMI HAMASAKI) - United States Of avex artists SEASONS (Remixed by BUMP & FLEX, Hex Hector, Jonathan Peters, Naoki Atsumi + MC RALLY) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Secret - Secret Secret "original mix" - glitter / fated CDS SIGNAL - A Song for XX SIGNAL "GROOVE THAT SOUL MIX" - ayu-mi-x Remix Club Side SIGNAL "Y & CO. TASTE" - ayu-mi-x Remix Club Side SIGNAL (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" Sparkle - NEXT LEVEL Sparkle (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Sparkle (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Sparkle (Original mix -Instrumental-) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Sparkle (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31605] Sparkle (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31606] Sparkle (Original mix) - Rule/Sparkle CDS [AVCD-31607] Startin' - Secret Startin' - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 Startin' "original mix -Instrumental-" - Startin'/Born To Be... CDS Startin' "original mix" - Startin'/Born To Be... CDS Startin' (SHINICHI OSAWA Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 Startin' (SHINICHI OSAWA Remix) - ayu-mi-x 6 -GOLD- starting over - Duty starting over ~ (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version STEP you - (miss)understood STEP you - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 STEP you "DJ TAKI-**** More Step Up Remix" - fairyland CDS STEP you "Instrumental" - STEP you/is this LOVE? CDS STEP you "Original Mix" - STEP you/is this LOVE? CDS STEP you (THE YOUNG PUNX! Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 STEP you (THE YOUNG PUNX! Remix Edit) - ayu-mi-x 6 -GOLD- STEP you (THE YOUNG PUNX! Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 STEP you (THE YOUNG PUNX! Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 still alone - I am... still alone "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version still alone "Warp Brothers Extended Mix" - Free & Easy CDS still alone "Warp Brothers Single Mix" - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 2 still alone ("Bad Attitude MIX" + "SPARK ISLAND MIX" + "warp brothers remix") (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Sunrise ~LOVE is ALL~ (Original Mix -Instrumental-) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS Sunrise ~LOVE is ALL~ (Original Mix) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS Sunset ~LOVE is ALL~ (Orchestra version) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] Sunset ~LOVE is ALL~ (Original Mix -Instrumental-) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS Sunset ~LOVE is ALL~ (Original Mix) - Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~ CDS SURREAL - A BEST SURREAL - Duty SURREAL - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 SURREAL "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu SURREAL "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version SURREAL "Club 69 EXTENDED" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Club 69 Radio" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Club 69 Remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Dub's Floor Mix Transport 006" - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version DISC 2 SURREAL "Dub's Floor Mix Transport 006" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Marc et Claude remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance SURREAL "nicely nice electron '00 remix" - evolution CDS SURREAL "Original Mix" - SURREAL CDS SURREAL "Original Mix-Instrumental-" - SURREAL CDS SURREAL "Paranoid Android Mix" - AUDIENCE CDS SURREAL "Sample MadnesS remix" - AUDIENCE CDS SURREAL "Sample MadnesS remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Thunderpuss DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Thunderpuss EXTENDED" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Thunderpuss RADIO" - excerpts from ayu-mi-x III CD004 SURREAL "Thunderpuss Remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version SURREAL "Time A Go-Go Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 SURREAL (A Sentimental Mix) - SUPER EUROBEAT VOL. 120 NEW CENTURY ANNIVERSARY NON-STOP MEGAMIX DISC 3 ~SPECIAL DISC~ SURREAL (Remixed by Thunderpuss, Club 69, Eboman, Izumi Miyazaki, Seiki Sato) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 |
|
|
![]() |