![]() |
| · Ayu's Official Site · Ayu's twitter · Ayu's YouTube · masa's translations · Misa-chan's translations · |
|
||||||
| Notices |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
talkin' 2 myself - GUILTY
talkin' 2 myself - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Club Mix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 talkin' 2 myself (STONEBRIDGE Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -GOLD- tasking - (miss)understood taskinillusion - RAINBOW taskinlude - I am... taskinst - Secret teddy bear - Duty teddy bear "Hybrid Club (inst.)" - excerpts from ayu-mi-x III CD002 teddy bear "Hybrid Club" - excerpts from ayu-mi-x III CD002 teddy bear "Hybrid Remix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version teens - meets AYUMI HAMASAKI - - Lif-e-Motions Disc 2 teens "acoustic version" - Startin'/Born To Be... CDS The Judgement Day - GUILTY theme of a-nation '03 - & CDS TO BE - A BEST TO BE - LOVEppears Disc1 TO BE - TO BE CDS TO BE - sokuhou! uta no daijiten!! Presents [80's VS 90's -BALLADS-] TO BE - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 TO BE "2003 ReBirth Mix" - A BALLADS TO BE "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version TO BE "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version TO BE "Acoustic Orchestra Version" - SEASONS CDS TO BE "Acoustic Orchestra version" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 TO BE "Bright Mix" - Boys & Girls CDS TO BE "Dub's cool wind Remix" - TO BE CDS TO BE "Dub's cool wind Remix" - TO BE CDS (reissue) TO BE "Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix TO BE "inst. melo version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version TO BE "Instrumental" - TO BE CDS TO BE "Original Mix -Instrumental-" - TO BE CDS (reissue) TO BE "Original Mix" - TO BE CDS (reissue) TO BE "String Quartet Version" - HARMONY ~ J-POP MEETS CLASSICS ~ TO BE (10th Anniversary version -Instrumental-) - GREEN/Days CDS TO BE (10th Anniversary version) - GREEN/Days CDS Together When... - GUILTY Together When... - Together When... - Single Together When... (CO-FUSION Remix) - ayu-mi-x 6 -SILVER- Together When... (Instrumental) - Together When... - Single Together When… (CoFuDub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 Together When… (CO-FUSION Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 too late - LOVEppears Disc1 too late "Euro-Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix too late "Extended Vox" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE too late "LaB LIFe Remix" - ayu-mi-x II JPN version too late "LaB LIFe Remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 too late "Original Version" - A too late "Razor 'N Guido Remix" - A too late "Soul Solution Dub" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE too late "Soul Solution Remix -Extended Vox-" - vogue CDS too late "Soul Solution Remix" - ayu-mi-x II US+EU version too late "Soul Solution Remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 too late (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" too late -instrumental- - A Trauma - A BEST Trauma - LOVEppears Disc1 Trauma "Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix Trauma "Heavy Shuffle Mix" - A Trauma "JamX & De Leon's DuMonde dub/vocal mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 Trauma "JamX & De Leon's DuMonde remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance Trauma "Original Version" - A Trauma "ThunderDUB" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE Trauma "Thunderpuss Club Instrumental" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE Trauma "Thunderpuss Club Mix" - previously unreleased version Thunderpuss Soul Solution the other side THREE Trauma "Thunderpuss remix" - ayu-mi-x II US+EU version Trauma "Thunderpuss remix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Trauma "YUKIHIRO FUKUTOMI REMIX" - ayu-mi-x II JPN version Trauma "YUKIHIRO FUKUTOMI REMIX" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Trauma (Remixed by Thunderpuss, Yukihiro Fukutomi, Naoki Atsumi) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 Trauma -instrumental- - A Trust - A Song for XX Trust - Trust CDS Trust - AUBE Collection Trust - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 Trust "A Eurobeat Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix Trust "Acoustic Version" - Trust CDS (reissue) Trust "DJ SOMA GROW SOUND MIX" - Trust CDS (reissue) Trust "EDDY YAMAMOTO CLUB MIX" - Trust CDS (reissue) Trust "GROOVE THAT SOUL MIX" - ayu-mi-x Remix Club Side Trust "GROOVE THAT SOUL MIX" - Trust CDS (reissue) Trust "Original Mix -Instrumental-" - Trust CDS (reissue) Trust "Original Mix" - Trust CDS (reissue) Trust (DJ SOMA GROW SOUND MIX) - GROW SOUND WORKS Trust (MELODIC MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX Trust (New Vocal & Mix) - A BEST Trust ~Acoustic Version~ - Trust CDS Trust ~Instrumental~ - Trust CDS Two of us - Depend on you CDS Two of us "HAL's Mix" - kanariya CDS Two of us "Original Mix" - Depend on you CDS (reissue) Two of us "PPS CONNECTION MIX" - Depend on you CDS (reissue) Two of us "rub delight mix" - ayu-mi-x Remix Club Side Two of us "touch of mahogany mix" - Depend on you CDS (reissue) UNITE! - I am... UNITE! - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 UNITE! "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu UNITE! "Airwave club mix" (NSMM) - Cyber TRANCE presents ayu trance 2 UNITE! "Airwave Dub Mix" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Airwave remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance UNITE! "Airwave Vocal Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "ALT+F4 Radio Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "ALT+F4 Remix" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Euro-Power Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 UNITE! "hecco's club vocal mix" - UNITE! CDS UNITE! "Huge under the weight of TRANCE mix" (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 UNITE! "Huge UR-Chin mix" - UNITE! CDS UNITE! "Moogwai Radio Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Moogwai remix" - Cyber TRANCE presents ayu trance UNITE! "No. 1 Blueberry Wonderful" - UNITE! CDS UNITE! "Original Mix -Instrumental-" - UNITE! CDS UNITE! "Original Mix" - UNITE! CDS UNITE! "PROJECT O.T ATOMIC MIX" - UNITE! CDS UNITE! "PSYCHO TRANCE MIX" - UNITE! CDS UNITE! "re-Formation MIX" - UNITE! CDS UNITE! "Robert Gitelman Radio Edit" - UNITE! CDS (de) UNITE! "Robert Gitelman Remix" - UNITE! CDS (de) until that Day... - Secret untitled ~for her~ - GUILTY vogue - A BEST vogue - Duty vogue - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 vogue "1/f yuragi version" - EN L'AIR 1/f no yuragi series Ayumi Hamasaki - sakuhin shuu vogue "400 BPM Fatback Mix" - vogue CDS vogue "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version vogue "Computerhell Vocal Mix" (NSMM) - ayu-mi-x III Non-Stop Mega Mix Version vogue "Dub's mellowtech Remix" - vogue CDS vogue "Groove That Soul Mix" - vogue CDS vogue "GROOVE THAT SOUL MIX" (NSMM) - SPACE DRIVE ROUTE 2 -House Remix Ver.- vogue "HAL'S MIX 2000" - vogue CDS vogue "Inst Melo Version" - ayu-mi-x III Acoustic Orchestra Version vogue "Junkie XL 12" VOX" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 vogue "Junkie XL DUB" - excerpts from ayu-mi-x III CD001 vogue "JUNKIE XL DUB" (NSMM) - SPACE DRIVE ROUTE 1 -Techno Remix Ver.- vogue "Kirari Natsu Ayu Mix" - Endless sorrow CDS vogue "Original Mix" - vogue CDS vogue "Original Mix-Instrumental-" - vogue CDS vogue "pandart sasanoooha Mix" - vogue CDS vogue "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra vogue "Traditional Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2 Vogue (Ayumi Hamasaki) - Prototype, Vol. 4 Disc 2 vogue (Remixed by CMJK, Junkie XL) (NSMM) - ayu-mi-x 4 + selection Non-Stop Mega Mix Version Disc 1 vogue (Sentimental Mix) - SUPER EUROBEAT VOL. 120 NEW CENTURY ANNIVERSARY NON-STOP MEGAMIX DISC 3 ~SPECIAL DISC~ Voyage - A BALLADS Voyage - RAINBOW Voyage - Voyage CDS Voyage - Virgin Road ~The BEST of Wedding Songs~ - Disc 1 Voyage - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 2 Voyage - DraMania - Disc 2 SUMMER Voyage "83Key's Eternal Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Voyage "Acoustic Orchestra Version" - No way to say CDS Voyage "Dirt Devils remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 Voyage "Dub's Old Style Basic Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix Voyage "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Voyage "Sweet Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 Voyage ~Acoustic Version~ "PCMO Version" - Ayumi Hamasaki Songs meet Princess China Music Orchestra Voyage -Instrumental- - Voyage CDS Voyage -instrumental- - Virgin Road ~The BEST of Wedding Songs~ - Disc 1 walking proud - MY STORY walking proud "Classical version" - MY STORY Classical walking proud (CALM's Balearic Dub) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 walking proud (CALM's Balearic Remix Instrumental) - "ayu-mi-x 6" Haishingentei album1 walking proud (CALM's Balearic Remix Radio Edit) - ayu-mi-x 6 -SILVER- walking proud (CALM's Balearic Remix) - 『ayu-mi-x 6』haishin gentei album2 WE WISH - RAINBOW WE WISH "Dub's Club Remix" (NSMM) - RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non-stop mega mix WE WISH "Ramon Zenker remix" - RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu trance 3 WE WISH "Starlight Mix" - RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3 WHATEVER - LOVEppears Disc1 WHATEVER - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 WHATEVER "Dub Mix" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten dub mix" - appears CDS WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten Vocal Edit Mix" - ayu-mi-x II US+EU version WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten Vocal Edit Mix" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten vocal extended mix" - appears CDS WHATEVER "Ferry 'System F' Corsten vocal extended mix" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "FPM's WINTER BOSSA" - ayu-mi-x II JPN version WHATEVER "FPM's WINTER BOSSA" - vogue CDS WHATEVER "FPM's WINTER BOSSA" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 WHATEVER "Non-vox extended mix" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR WHATEVER "Sentimental Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix WHATEVER "version J -Instrumental-" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "version J" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "version M -Instrumental-" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "version M" - WHATEVER CDS (reissue) WHATEVER "Vocal extended mix" - previously unreleased version System F Vincent De Moor the other side FOUR WHATEVER (EURO POWER MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX WHATEVER (Version J) - WHATEVER CDS WHATEVER (Version J) Instrumental - WHATEVER CDS WHATEVER (Version M) - WHATEVER CDS WHATEVER (Version M) Instrumental - WHATEVER CDS Who... - A BEST Who... "Acoustic Orchestra Version" - ayu-mi-x 4 + selection Acoustic Orchestra Version Who... "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version Who... "Across the Universe" - A BALLADS Who... "Blue Obsession Mix" - ayu-mi-x II JPN version Who... "Blue Obsession Mix" ~Acoustic Orchestra version (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Who... "inst. melo version" - ayu-mi-x II Acoustic Orchestra version Who... "Who Dub It? -Main Mix-" - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 2 Who... "Who Dub It?" - ayu-mi-x II US+EU version Who... "Who Dub It?" (NSMM) - ayu-mi-x II Non-Stop Mega Mix version disc 1 Who... (10th Anniversary version) - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 3 Who... + kanariya - LOVEppears Disc1 Will - (miss)understood Will "original mix -Instrumental-" - HEAVEN CDS Will "original mix" - HEAVEN CDS Will "Wall5 Remix" - Bold & Delicious / Pride CDS Will (PCDL 08-09 live version) - NEXT LEVEL CD2 - LIVE CD from "PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A" winding road - MY STORY winding road "Classical version" - MY STORY Classical Wishing - A Song for XX Wishing "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Wishing "REFRESHING MIX" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side Wishing "taku's CHEMISTRY REMIX" - YOU CDS (reissue) WONDERLAND - MY STORY WONDERLAND "Classical version" - MY STORY Classical YOU - A Song for XX YOU - YOU CDS YOU - A COMPLETE ~ALL SINGLES~ DISC - 1 YOU "Acoustic Orchestra version" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side YOU "Acoustic Version" - YOU CDS (reissue) YOU "Aggressive Mix" - SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix YOU "Dub's Uplifting Remix" - YOU CDS (reissue) YOU "FINE MIX" - ayu-mi-x Acoustic Orchestra Side YOU "MASTERS OF FUNK R&B REMIX" - ayu-mi-x Remix Club Side YOU "MASTERS OF FUNK R&B REMIX" - YOU CDS (reissue) YOU "northern breeze" - A BALLADS YOU "ORIENTA-RHYTHM CLUB MIX" - YOU CDS (reissue) YOU "Original Mix -Instrumental-" - YOU CDS (reissue) YOU "Original Mix" - YOU CDS (reissue) YOU (10th Anniversary version -Instrumental-) - Mirrorcle World CDS (YOU version) YOU (10th Anniversary version) - Mirrorcle World CDS (YOU version) YOU (SENTIMENTAL MIX) - SUPER EUROBEAT VOL.100 SPECIAL DISC J-POP EURO REMIX YOU ~Acoustic Version~ - YOU CDS YOU ~Instrumental~ - YOU CDS You were... (Music Box mix -retake version-) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] You were... (Original mix -Instrumental-) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] You were... (Original mix -Instrumental-) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] You were... (Original mix) - BALLAD / You were... CDS [AVCD 31800] You were... (Original mix) - You were... / BALLAD CDS [AVCD-31799] |
|
|
![]() |